Välkommen till Symbolen

Var med när Symbolen, Luleås nya Folkets Hus, växer upp! Hyresrätter, bostadsrätter, kontorslokaler och butiksytor väntar på dig.

Anmäl redan nu intresse för ditt nya boende. Vårt enda lilla motkrav är att du är med och bestämmer hur Symbolen ska bli. Det gör du genom att svara på våra frågor då och då. Ju flitigare du är på att svara desto högre köplatspoäng får du.

Inte medlem än?

Redan medlem?

Kakor

Information om cookies och personuppgifter
Här nedan följer information om cookies och personuppgifter som används på denna webbplats. Vissa funktioner på webbplatsen kräver att din webbläsare accepterar så kallade cookies för att de ska kunna användas.

Cookies
Symbolens webbplats använder cookies för att underlätta ditt surfande på sidan.

En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker sparar på din dator. Textfilen innehåller information som gör det lättare för dig att använda webbplatsen.

Det finns två typer av cookies. Den ena typen sparar en fil under en längre tid på din dator. Den används exempelvis om du väljer att spara dina kunduppgifter i ett bokningssystem. Den andra typen av cookies, så kallade sessionscookies, lagras endast temporärt under den tid du är inne och surfar på en sida.

För att Symbolens webbplats ska fungera så som du förväntar dig måste du tillåta användande av cookies. Cookies används för att du ska kunna utföra ditt ärende på ett enkelt och smidigt sätt.

Ett vanligt missförstånd är att cookies är en sorts virus eller något som kan sända skräppost. Inget av det stämmer. Cookies är bara data.

De flesta webbläsare är inställda för att tillåta lagring av cookies. Du kan undvika cookies genom att ställa om din webbläsare. För information om hur du gör se hjälpfunktionen i din webbläsare.

Registrering av IP-adresser
Vid besök på webbplatsen sker automatisk registrering av IP-adresser för att kunna mäta besöksfrekvens.

Personuppgiftslagen
När du registrerar dig på Symbolens webbplats lämnar du uppgifter om dig själv som Folkets Energihus AB sparar i sin databas.

Folkets Energihus AB behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande persondatalagstiftning. Genom att registrera dina personuppgifter samtycker du till att Folkets Energihus AB, i egenskap av personuppgiftsansvarig, använder uppgifterna för att kunna kontakta dig med information om Symbolen. Dina personuppgifter används för att fullgöra Folkets Energihus AB åtaganden gentemot dig.

Begäran om registerutdrag
Du har rätt att få information om hur Folkets Energihus behandlar dina personuppgifter. Det gör du genom en skriftlig egenhändigt undertecknad begäran till Folkets Energihus.

Brevet skickar du till:
Folkets Energihus AB

c/o MAF Arkitektkontor
Storgatan 24
972 32 Luleå